Nasveti za nakup ustrezne kartuše za tiskalnik

Pred nakupom kartuše za tiskalnik se je najprej potrebno pozanimati, ali so tonerji združljivi s printerjem, saj v nasprotnem primeru tiskanje ne bo uspešno. Te informacije lahko pridobimo v navodilih proizvajalca, ki smo jih dobili v paketu ob nakupu tiskalne naprave. Nekateri proizvajalci printerjev nudijo tudi originalne tonerje, ki so izdelani v istem podjetju. Prav zato so originalne kartuše Canon najbolj kompatibilne s printerji, ki jih je izdelal isti proizvajalec Canon. Na ta način bo tudi sam proces tiskanja bolj kakovosten, tiskalne naprave pa se ne bodo poškodovale. 

Kako izbrati ustrezno velikost kartuše Canon?

Pred nakupom tonerja je pomembno vedeti, kolikšno velikost kasete s črnilom potrebujemo, glede na potrebe tiskanja. Pri tem lahko izbiramo med različnimi velikostmi tonerjev. Velikost XL je nekoliko večja od standardne velikosti tonerja. Ta velikost s povečano količino črnila v kaseti je primerna za vsa podjetja, kjer tiskanje na papir spada pod redna vsakodnevna opravila. Gospodinjstva pa lahko za domačo uporabo izberejo standardne velikosti tonerjev. 

Kartuše za tiskalnik, ki jih lahko naročimo v specializirani spletni trgovini na naslovu www.toner123.si, so na voljo v standardnih velikostih ter XL in XXL velikostih. Kartuše Canon v velikostih XL in XXL predstavljajo cenovno ugodnejšo izbiro, saj jih je mogoče naročiti v kompletih, kjer ob nakupu dveh, treh ali več izdelkov, pridobimo tudi do deset odstotni popust. 

Izbira med enobarvnimi in večbarvnimi tonerji za tiskanje 

Ob nakupu tonerja je dobro vedeti, da lahko izbiramo med črnimi in večbarvnimi tonerji s tremi osnovnimi barvami, kot je barva cian, magenta in rumena. Pri tem sicer obstaja določena pomanjkljivost, ki se odraža v prenehanju tiskanja, kadar porabimo eno izmed treh barv. V tem primeru bomo morali kupiti nov komplet večbarvnega tonerja. Leave a Reply

Gigaspark d.o.o.
Devova ulica 5 1000 Ljubljana Slovenia, EU
Kontakt
040 641 365 podpora@gigaspark.com www.gigaspark.com