Power bank je kakovosten vir energije za pameten telefon

V današnjem času le redko kateri posameznik pri roki nima pametnega telefona. Ta mu lahko koristi na najbolj različne načine. Pomembno pa je predvsem, da je tudi njegova baterija polna. Sodobni trg nam ponuja številne rešitve v povezavi s polnjenjem baterij. Ena od najboljših rešitev pa je zagotovo power bank – visoko zmogljiva baterija. Ta je izredno kakovosten vir energije za vse pametne telefone. Poleg tega polni tudi tablične računalnike ter vse podobne naprave.

Posebna vrste baterije omogoča večkratno polnjenje takih naprav. Če bomo pri roki imeli power bank, zagotovo prav nikoli ne bomo ostali s prazno baterijo. To nam omogočata tudi dva izjemno zmogljiva izhodna USB priključka na power banku.

Power bank je enostaven za polnjenje

Prenosno baterijo lahko napolnimo kar preko Micro USB priključka. To v praksi pomeni preko računalnika, prenosnika ali preko katere druge podobne naprave. Pri tem potrebujemo še električno vtičnico ter primeren adapter. Power bank vsebuje tudi vgrajeno zaščito proti preobremenitvi, kratkim stikom, popolnim praznjenjem in toplotnim pregrevanjem. O stanju baterije pa nas ves čas opozarjajo LED indikatorji. Vse skupaj pa še odlikuje moderna oblika in majhna ter priročna velikost.

Tehnične lastnosti power banka

Pri nakupu vsakega izdelka smo pogosto osredotočeni tudi na posamezne tehnične lastnosti. Pri power banku smo pozorni na tip baterije, kapaciteto, vhod, USB izhod, na čas polnjenja, število polnitev. Nenazadnje je pomembna tudi barva take naprave ter njene mere. Power bank se najpogosteje prodaja v beli barvi; njegova dimenzija pa je ponavadi 139mmx60mmx22mm. Power bank ni samo majhna naprava, ampak tudi zelo lahko. Tehta namreč manj kot 300 gramov.

Kaj vključuje power bank?

Če naročimo power bank preko spleta in ga dobimo na dom po pošti, seveda najprej preverimo vsebino. Ta mora nujno vključevati napajalno baterijo, USB polnilni kabel ter navodila za uporabo. Ta morajo biti tudi v slovenskem jeziku. Cena, ki smo jo plačali za power bank, je nekaj centov manj kot 20 evrov. Preko spleta smo namreč naleteli na izjemno akcijo, kjer smo prihranili skoraj petnajst evrov. Power bank – visoko zmogljiva baterija – pa nam že pridno koristi pri našem pametnem telefonu.

Leave a Reply

Gigaspark d.o.o.
Devova ulica 5 1000 Ljubljana Slovenia, EU
Kontakt
040 641 365 podpora@gigaspark.com www.gigaspark.com