Platforma spletnih trgovin za boljšo uporabniško izkušnjo

platforma-spletnih-trgovin

Spletno trgovino si lahko vzpostavite na različnih platformah, vendar vam toplo priporočamo platformo Magento. Slednja je ena najbolj priljubljenih, razvitih in funkcionalnih platform za spletne strani in trgovine. Primerna je tudi za podjetja, ki imajo na začetku vzpostavljeno eno spletno stran in se želijo kasneje razširiti na več spletnih trgovin.Velika prednost Magenta je v tem, da lahko iz enega administratorskega računa vodite več različnih spletnih trgovin.

Platforma je primerna za večje in manjše spletne trgovine

V Magentu lahko izdelujete klasične spletne strani ali bolj zahtevne spletne trgovine. Sistem se prilagaja vam, vašim izkušnjam in vašim željam. Izdelava spletnih strani v Magentu vam omogoča dve različici in sicer »enterprise« in odprtokodni sistem izdelave spletnih strani. Najbolj pogosto stranke izberejo odprtokodni sistem, ki ima veliko različnih možnosti in nastavitev ter je primeren tako za manjše kot tudi večje spletne trgovine. Vse urejanje spletne vsebine poteka prek administrativnega vmesnika, kjer lahko nadzorujete eno ali več spletnih trgovin.

Drzni in inovativni prodajni model

Različica »Enterprise« omogoča veliko različnih nastavitev in vam odpira možnost ustvarjanja unikatne, inovativne in drzne uporabniške izkušnje za vaše stranke. Združuje inovacijo in funkcionalnost, skupaj z močnimi poslovnimi orodji. Z različico »Enterprise« boste dvignili prodajo, saj bo vaša personalizirana in unikatna vsebina s hitrim prehodom skozi celoten proces nakupa, vaše stranke prepričala, da se vrnejo k vam. Izdelava spletnih strani v Magentu omogoča, da stranke dostopajo do vaše trgovine kjerkoli, kadarkoli in s katerekoli naprave.

Izdelava spletnih strani v Magentu za unikatno blagovno znamko

Izdelava spletnih strani v Magentu vam zagotavlja, da bodo stranke vašo unikatno blagovno znamko prepoznale in ji zaupale. Hkrati vam platforma zagotavlja večji obisk spletne trgovine, kot prek drugih platform, saj ima optimizirane URL povezave. Slednje so avtomatsko generirane glede za posamezni produkt in kategorije.

Optimizacija spletne trgovine

Optimizirane URL povezave, meta ključne besede in opisi dodatno poskrbijo za optimizacijo spletne trgovine, višje rangiranje na Googlu ter posledično višji obisk in prodajo izdelkov. S sledenjem uporabnikovih navad in interesov v vaši spletni strani, boste lahko nadzorovali, prilagajali vsebino in povečali prodajo.

Leave a Reply

Gigaspark d.o.o.
Devova ulica 5 1000 Ljubljana Slovenia, EU
Kontakt
040 641 365 podpora@gigaspark.com www.gigaspark.com