Spletno gostovanje za odlično poslovanje

Spletno gostovanje je punčica v očesu hitrega in nemotenega delovanja vaše spletne strani. Odločitev za pravi paket za gostovanje mora biti vnaprej pretehtana, saj ne želite imeti paketa, ki je bodisi prevelik za vaše vsakodnevne potrebe ali premajhen in onemogoča tekoče delovanje profesionalne spletne trgovine.ssl-certifikat

Izbira pravega paketa za gostovanje

Paket za gostovanje boste izbrali na podlagi tega, koliko spletnih strani želite gostovati, kakšna je zahtevnost spletnih strani, koliko zahtevnejših spletnih aplikacij boste uporabljali ter ali boste sčasoma odprli profesionalno spletno trgovino. Paket za gostovanje izberite tudi glede na velikost vašega podjetja, zahtevnost bodoče spletne strani in pričakovan promet na strani. Razlike v kvaliteti gostovanja manj zahtevnih spletnih strani ali profesionalnih spletnih trgovin ni. Strežniki so v obeh primerih hitro odzivni in delujoči.

Gostovanje za začetnike

Začetniki oziroma manj zahtevni uporabniki lahko izbirajo med različnimi osnovnimi paketi za spletno gostovanje. Odločite se ali želite gostovanje zgolj za vaše elektronske poštne predale in preprosto spletno stran brez podatkovnih baz, ali si želite dodati tudi spletno vizitko in gostovanje več različnih spletnih strani. Presodite tudi, če se bodo vaša spletna mesta v bodoče širila ter ali pričakujete povečano spletno poslovanje in velik obisk spletnih strani.

Spletno gostovanje za zahtevne uporabnike

Zahtevne spletne strani in spletne trgovine z obilo spletnih aplikacij, podatkovnih baz ter množičnim dnevnim obiskom, potrebujejo neomejen prostor na strežniku. Na tak način preprečite sesutje spletne strani ter poskrbite za hitro odzivnost in nemoteno delovanje strani. Takšno spletno gostovanje obenem zahteva uporabo SSL certifikatov, ki vašim kupcem zagotavlja, da so vsi nakupi v vaši spletni trgovini popolnoma varni.

Dodatna zaščita vaše spletne strani

SSL certifikati poskrbijo za zaščito vaše spletne strani in obenem vašim obiskovalcem dajejo občutek varnosti pri poslovanju in spletnih nakupih. Z SSL certifikatom boste na podlagi šifriranja podatkov preprečili zlorabo osebnih podatkov vaših strank s strani tretjih oseb.

Preberite si novejši članek o tem, katero spletno gostovanje izbrati, če imate visoke zahteve.

Leave a Reply

Gigaspark d.o.o.
Devova ulica 5 1000 Ljubljana Slovenia, EU
Kontakt
040 641 365 podpora@gigaspark.com www.gigaspark.com