Prvi koraki pri izdelavi spletne trgovine

Če se želite preizkusiti v spletni prodaji, za to najprej potrebujete podjetje z registrirano dejavnostjo prodaje preko spleta. Nato boste morali najti ustreznega ponudnika za izdelavo spletne trgovine. V praksi lahko na tej poti naletite kar na nekaj različnih možnosti. 

Sicer pa izdelovanje trgovine na spletu praviloma poteka v več korakih. Najprej boste morali stopiti v stik z izbranim ponudnikom. Na osnovi pogovora z njim boste izbrali paket oziroma najustreznejšo možno rešitev za vas. Dogovoru nato sledi še podpis pogodbe. Naročnik pripravi opise in slike izdelkov. Tudi s svojo banko oziroma ponudnikom plačilnih sistemov podpiše pogodbo. S tem lahko sprejema plačila s kreditnimi karticami. 

Unikaten dizajn spletne trgovine 

Dobra ekipa za izdelavo spletne trgovine vam bo izdelala tudi privlačen in seveda unikaten dizajn. V spletno prodajalno bo vnesla vse izdelke, določila možnosti dostave in plačilne metode. Prav tako bo dobro poskrbela za ustrezno konfiguracijo vseh funkcionalnosti. 

Ko boste z izdelavo povsem zadovoljni, se spletna trgovina lahko objavi na domeni. Prodaja se tako lahko prične. 

Cena izdelave spletne trgovine 

Kakovostna izdelava spletne trgovine z dobro uporabniško izkušnjo se prične nekje od 1500 evrov dalje. To je zlasti odvisno od kakovosti uporabniške izkušnje, števila izdelkov, vrste modularnih rešitev ter podobno.

Osnova za določitev končne cene za izdelavo spletne trgovine ni velikost podjetja, kot marsikdo zmotno razmišlja. Ta je torej vedno zasnovana na podlagi izbrane platforme, velikosti spletne trgovine in funkcionalnosti.

Pri nas vam kar nekaj podjetij ponuja kakovostne izvedbe ter tehnično dovršene projekte. Njihovo delo namreč temelji zlasti na znanju pa tudi hitrosti. Do njih lahko najhitreje pridete preko referenc. 

Zapomnite si, da izdelava spletne trgovine ni tako preprost postopek. Tudi samo narediti spletno trgovini ni dovolj. Uspešna spletna prodaja je veliko več kot to. Predvsem je posledica pravilnega pristopa, izvedbe in ne nazadnje tudi dobrega sodelovanja med naročnikom in izvajalcem. 

Uspešna spletne trgovina 

Za posel ugodna spletna prodajalna mora torej zajemati poznavanje ciljnega segmenta, postavitev varne in učinkovite spletne trgovine, pametno oblikovanje in strukturiranje kategorij in produktnih strani in ne nazadnje še vsebinski marketing ter komuniciranje vaše ponudbe ciljnemu občinstvu. 

Če v tem hipu tudi vi razmišljate o izdelavi svoje spletne trgovine, vam priporočamo, da obiščete spletno stran perunpro.si

Tonerji za tiskalnike. Gotovo nočeš, da ti zmanjka barve ravno med tiskanjem zelo pomembnih dokumentov! Preberi več …

Comments are closed.

Gigaspark d.o.o.
Devova ulica 5 1000 Ljubljana Slovenia, EU
Kontakt
040 641 365 podpora@gigaspark.com www.gigaspark.com